Loading Events

Rising in Love 3 – Chakra Journey voor koppels

Rising in Love - Chakra Journey

Rising in Love 3 “Chakra Journey” – tantra cursus voor koppels!

[Update: deze cursus is al begonnen en zit vol. Voor nieuw aanbod, meld je aan voor mijn tantra mails!]

 

Verlang je naar:

 • > een diepere verbinding met je geliefde?
 • > samen diepgaande partnermeditaties en -oefeningen ervaren?
 • > je levensenergie (kundalini energie) opwekken en zo de deur openen naar diepe spirituele ervaringen?
 • > In levende lijve ondervinden wat chakra’s zijn en stagnaties oplossen?
 • > quality time met jezelf en met je partner?
 • > s3ksualiteit en spiritualiteit met elkaar verbinden?
 •  > Verder komen met thema’s als: aarden, seksualiteit, sensualiteit, emoties, boosheid, hart (verder) openen, derde oog activeren, eenheid ervaren.
 • > Tantra in jullie dagelijkse leven integreren dmv oefeningen die je meekrijgt?

Dan ben je van harte welkom bij ‘Rising in Love 3 – Chakra Journey’, een diepgaande Tantra cursus voor koppels en gelegenheidsstellen in Groningen!

 

Shivani tantra
Shivani, oprichtster van Tantra Awakening.

 

Mijn naam is Shivani en mijn missie is een liefdevollere, bewustere wereld creëren via tantra. En wat concreter: om jou te ondersteunen op jouw pad naar verlichting (of bewustwording, of hoe je het maar wilt noemen ;-)). En om jou te helpen jezelf te zijn in relaties, je s3ksuele en spirituele potentieel te ontdekken en vanuit jouw essentie je te verbinden met de ander.

 

CHAKRA JOURNEY voor KOPPELS

Normaal hebben we het altijd over ‘falling in love’ – alsof we ‘vallen’ in de liefde. En in zekere zin is het ook vaak een val. Want wie kent het niet dat je jezelf een beetje kwijt raakt in de liefde? Je geeft teveel van jezelf of je bent bang en geeft juist te weinig.

Het is vaak een dans tussen liefde en vrijheid. En het is erg gemakkelijk om verzeild te raken in allerlei patronen, projecties en kindstukken.

Waarschijnlijk zit jij in een proces van steeds bewuster met de ander omgaan in je relatie(s) (anders las je dit niet :-)).

 

> Je wilt elkaar ontmoeten vanuit echtheid en vanuit je hart.

> Je zoekt meer diepgang en verbinding in jullie relatie.

> Je wilt samen groeien.

> Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en jouw stukken.

> Je vrij voelen in je s3ksualiteit (ik heb het hier niet over polyamorie vs monogamie, maar over je relatie tot je eigen s3ksualiteit).

> Je levensenergie volop laten stromen.

> En in een leven vol uitdagingen, gedachtes, angsten, stress, onzekerheden… steeds weer terugkomen in je lichaam.

Contact vanuit essentie. Rising in love!

 

Ga mee deze winter op tantrisch avontuur!

 

Wat doen we in de cursus?

Natuurlijk vooral veel tantrische partneroefeningen en -meditaties. Bewegen, dansen, aanraken, ademen, energie uitwisselen, met elkaar delen (communiceren), de zintuigen prikkelen, …

Er zal genoeg variatie zijn en voor ieder wat wils.

Tijdens de cursus zijn er geen seksuele handelingen (wel tips voor thuis ;-)). Bij oefeningen met aanraking mag je zelf bepalen hoeveel kleren je aanhoudt. Meestal zijn we volledig gekleed en als je dat de hele cursus zo wilt houden, is dat prima.

 

Voor wie?

> De cursus is met enthousiasme gevolgd door zowel beginners als ervaren tantrika’s. 🙂 Het is een pré als je al wat ervaring hebt in de richting van persoonlijke ontwikkeling.

> Jij en je (gelegenheids)partner willen allebei met openheid dit avontuur aangaan.

> Je vindt het fijn om partneronderdelen samen met je partner te doen.

 

Twijfel je of de cursus geschikt is voor jullie, neem dan even contact op om te overleggen.

 

Setting:

Alle oefeningen gebeuren in een veilige bedding, waarin je helemaal jezelf mag zijn en jouw grenzen mag respecteren. Er zijn géén s3ksuele handelingen.

 

Zondagen (6x) van 14.00– 17.30 uur:

28 januari
11 en 25 februari
10 en 24 maart
7 april

 

 

 

Je kunt bij Edanz lekker (vega) eten, dus je kunt ook eerder komen voor de lunch (€5) of na afloop dineren (€10). Geef dit wel via de mail iedere week aan hen door (contact@edanz.nl).

 

Locatie:

Edanz, Groningen.

 

Begeleiding:

Shivani & team van Tantra Awakening (2 assistenten).

 

Investering in jezelf & je relatie:

€333 (p.p.)

Prijs is inclusief 21% btw en oefeningen voor thuis.

 

Aanmelding:

Omdat er beperkte plaatsen zijn (max. 8 koppels), doe je er goed aan je z.s.m. aan te melden. De cursus zit tot nog toe altijd vol.

> Stuur me meteen een bericht om jullie plekken te reserveren! 

info@tantra-awakening.com

 

Lees hieronder wat anderen zeggen over Shivani’s workshops:

 

Wat anderen zeggen over Shivani's workshops!
Wat anderen zeggen over Shivani’s workshops!

Rising in Love is een aanrader om je relatie een boost te geven en voor een hernieuwde connectie. Shivani voelt de groep enorm goed aan, ze is flexibel in haar programma en iedereen is even gewenst. Ze zorgt voor enkel positieve opbouw en feedback. Ze maakt een goede connectie met de cursisten en is duidelijk en toegankelijk.

Met dank, Harry.’ 

Er gaat een wereld voor me open. Ik heb altijd al vermoed dat er meer moest zijn en ik ben bij jou op de goede plek om hier toegang toe te krijgen. De heldere structuur die je biedt vind ik erg fijn. Duidelijk, ‘strak’, gestructureerd. Dat geeft een veilig gevoel waardoor ik me makkelijk durf over te geven. Erg fijn dat je ook muziek deelt en tekst/huiswerk mee geeft. Daardoor kan het proces door gaan. En geen gezweef, maar lekker aards. Ik vind je rustig, grappig, betrouwbaar, helder en grensverleggend.’ – Mirjam Torenbeek

‘Shivani voelt heel fijn en warm aan, stelt je met haar uitstraling en haar fijne stemgeluid onmiddellijk op je gemak. Ze geeft duidelijke instructies en legt eea duidelijk uit. Ze neemt de tijd voor feedback en vragen. Een meditatie met Shivani voelt heel vertrouwd en je kunt snel heel diep gaan. Tijdens de meditatie is ze een krachtige ‘spaceholder’ die de juiste dingen op het juiste moment zegt. Aanrader!’ – Jan

‘Shivani heeft een fijne en zachte manier van begeleiden en met haar enthousiasme nodigt ze je uit om voorbij je eigen grenzen te gaan en nieuwsgierig te zijn naar wat er allemaal mogelijk is in verbinding met jezelf en de ander. Elke avond is weer anders en ze maakt gebruik van prachtige oefeningen. Bij mij heeft het veel in beweging gezet en deuren geopend die al een tijdje dicht zaten. Dus als je nieuwsgierig bent naar tantra maar bovenal naar jezelf dan is dit een mooie cursus om te doen!’ – Avelien Jansen (over de Chakra Journey)

‘Ik heb een stukje levensvreugde terug gevonden, die ik blijkbaar was vergeten. Shivani is zeer bekwaam en gepassioneerd, betrouwbaar, duidelijk, lief, doorzetter op een positieve manier, weet wat ze wil bereiken, duidelijke zachte warme stem en kan goed een groep stimuleren.’ – Henk Everts

 

 

Meedoen aan Rising in Love!

Lijkt het jullie wat om samen dit tantrische, transformerende en vooral liefdevolle avontuur aan te gaan?

>>> Stuur me meteen een bericht om jullie aan te melden! 

Vragen zijn natuurlijk ook welkom. Je bent een email bij me vandaan.

Ik hoop dat jullie er bij zijn deze winter!

Liefs,

Shivani
Tantra Awakening
info@tantra-awakening.com
www.instagram.com/tantra_awakening
fb.me/tantra.awakening

 

Rising in Love! Stuur nu een mailtje om jullie aan te melden!

09 December
Saturday @ 08:00 - 17:00

Details

 • Start:
  December 9 @ 08:00
 • End:
  December 9 @ 17:00
 • Event Category:

Organizer

Venue