Mirjam TorenbeekBeeldend Kunstenaar
Er gaat een wereld voor me open. Ik heb altijd al vermoed dat er meer moest zijn en ik ben bij jou op de goede plek om hier toegang toe te krijgen. De heldere structuur die je biedt vind ik erg fijn. Duidelijk, ‘strak’, gestructureerd. Dat geeft een veilig gevoel waardoor ik me makkelijk durf over te geven. Erg fijn dat je ook muziek deelt en tekst/huiswerk mee geeft. Daardoor kan het proces door gaan. Ik vind je rustig, grappig, betrouwbaar, helder en grensverleggend.
Elien is oprecht en integer in het geven van haar workshops. Een mooie, zachte en ook energieke aanwezigheid. Ze beschikt over veel kennis op gebied van Tantra en spiritualiteit. En tijdens de heerlijke, liefdevolle massage die ze me gaf kon ik helemaal ontspannen en verstillen.
Heidie Amla MayiPrimal Rebirth Therapeute in opleiding
Het was een avond van ontlading en verbinding en ik kwam opgeladen en verzacht weer thuis. Ik vond je begeleiding natuurlijk, betrokken en helder. Het is duidelijk dat je hier gepassioneerd over bent en dat maakt het uitnodigend om me er aan over te geven. Ik moest soms echt wel even door wat weerstand heen maar jouw enthousiasme maakte dat dat heel makkelijk ging.
Avelien JansenStembevrijding Groningen
Shahid Gerd van HeldenTantric men’s groups and massages
Elien is an amazing woman, great teacher and beautiful soul. Tantra is her natural state of being. I highly recommend her as a space holder and guide to a deeper life experience.